The Scent of Mint and Roses - life in a garden in the making

"Ajan pysäyttäminen ei ole puutarhan idea, vaan kaiken aikaa eteenpäin virtaavista ja muuttuvista, varsin välähdysmäisistä hetkistä nauttiminen." (Mari Mörö: Melkein kaikki itää - puutarhaa pihan täydeltä)
"Garden is not about pausing time but enjoying the constantly forward flowing transient moments."

Tervetuloa aloittelevan bloggaajan ja kotipuutarhurin maailmaan! Welcome to a beginner blogger and amateur gardener's world!

maanantai 29. lokakuuta 2012

Pakkanen puraisee - The first frost


Maanpeiteruusu 'Mirato' jaksaa vielä kukkia ja paistattelee pakkasyön jälkeisessä auringonpaisteessa. The rose 'Mirato' is still flowering and basking in the sun in spite of a little frost bite.

Puutarhurin penkki jää odottamaan kevättä. The gardener's bench is waiting for the coming of spring.

Kuura on kuorruttanut hopeasalavan lehdet ja järvi höyryää pakkasessa. Niin paljon jäi tekemättä, mutta ei auta kuin nauttia luonnon pienistä ihmeistä. Kauneutta on kaikkialla. Pitää vain osata katsoa oikealla asenteella. Anna-Stiina Nykäsen sanoin "talvi yllätti puutarhurin: piha kauniiksi hetkessä." Frosted White Willow leaves and the lake steaming from the cold. So many things were left undone, but now all I can do is enjoy the wonders served by nature. There is beauty everywhere, and it's all about the attitude. There was a spot-on column by Anna-Stiine Nykänen in today's paper about how the start of winter always surprises us.  "Winter came as a surprise to the gardener: the garden got an instant facelift."



4 kommenttia:

  1. Aika hyvä tuo Nykäsen sanonta. Ainahan se vähän yllättää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Sitaatti on eilisessä sunnuntain Hesarissa olleesta hauskasta Nykäsen pakinasta Iloinen yllätys.

      Poista
  2. Hauska tuo lainaus, pitää niin paikkansa ! Meillä on sen verran lunta maassa, että peittää ne tekemättömät työt... Tosi kauniita kuvia, voin hyvin kuvitella tuon alimmaisen tauluna seinällä !

    VastaaPoista
  3. Sinulle on tunnustus blogissani. Hae omasi pois...

    VastaaPoista