The Scent of Mint and Roses - life in a garden in the making

"Ajan pysäyttäminen ei ole puutarhan idea, vaan kaiken aikaa eteenpäin virtaavista ja muuttuvista, varsin välähdysmäisistä hetkistä nauttiminen." (Mari Mörö: Melkein kaikki itää - puutarhaa pihan täydeltä)
"Garden is not about pausing time but enjoying the constantly forward flowing transient moments."

Tervetuloa aloittelevan bloggaajan ja kotipuutarhurin maailmaan! Welcome to a beginner blogger and amateur gardener's world!

maanantai 17. syyskuuta 2012

Mehitähtipollarit - Bollards with houseleek

Rakensimme aikanaan lapsille leikkimökin sijaan leikkilaivan, jonka perässä on kiipeilyseinä, jota pitkin voi kiivetä laivan kannelle. Monet kerrat on mastoonkin kiivetty, mutta nyt kun laiva on jäänyt vähemmälle käytölle, päätin ryhtyä somistamaan sitä. Seinää pitkin kasvaa köynnöshortensia, ja nyt laiva sai seurakseen pollarit betonisista rumpuputkista. Ruosteinen hinausketju löytyi vanhaa vajaa purkaessa. We built a boat-shaped playhouse for the children with a climbing wall at the back. They've enjoyed it over the years and even climbed the mast, but now their interests are elsewhere. So I planted a Climbing Hydrangea on the side and set two recycled concrete drainage pipes as bollards. The rusty chain was a find from one of our old sheds.

Pollareiden pääliosaan istutin mehitähtien rönsyjä. Näen jo sieluni silmin, miten ne täyttävät koko alan tiheänä ja pulleana mattona. Odotus on ihanan kutkuttavaa. On top of the bollards I planted some Houseleeks. Hopefully next summer they will cover the top as a thick mat. Can't wait...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti